Weboldal és Webáruház készítés

Céges weboldal | Landoló oldal | Bemutatkozó honlap | Webáruház

Csak pár másodpercedvan megyőzni a látogatóidat

Az első 7 másodpercben fog eldőlni, hogy a látogatóból jó eséllyel ügyfél vagy vásárló lesz-e. Egy elavúlt honlappal az ügyfélszerzés 2021-ben egyenlő a nullával. Akinek pedig még nincs is weboldala, annak itt az ideje felkeresni minket. 🙂

Weboldal készítés

KÖNNYEN KEZELHETŐ, RESZPONZÍV ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT WORDPRESS WEBOLDAL AKÁR PÁR NAPON BELÜL

Legyen modern és minden igényt kielégítő honlapod! Ne feledd, az első 7 másodpercen fog eldőlni, hogy egy látogatóból ügyfeled lesz-e.

Több éves szakami tapasztalattal és rengeteg átadott pénztermelő honlappal a hátunk mögött a legjobbat fogjuk nyújtani Neked.

  • PKönnyű kezelhetőség
  • PVillámgyors betöltődés
  • PReszponzív - tökéletes megjelenés minden kijelzőn
  • PBármikor továbbfejleszhető webshoppá

Webshop készítés

WordPress – WooCommerce | Shopify | Shoprenter | Unas

Minden igényt kielégítő, könnyen kezelhető webáruházakat fejlesztünk. Az online kereskedelemben szerzett több éves tapasztalatunk megfelelő szakmai hátteret biztosít ahhoz, hogy a legjobb tanácsokkal járuljunk hozzá a Te sikereidhez.

Mi nem csak ügyfeleinknek készítünk webáruházat, hanem saját magunk is rendelkezünk több webshoppal, így fejlesztői és tulajdonosi szemszögből is hasznos tanácsokkal tudunk ellátni.

  • PKönnyű kezelhetőség
  • PVillámgyors betöltődés
  • PReszponzív - tökéletes megjelenés minden kijelzőn
  • PEgyedi igények 100%-os kielégítése

DE ez még nem minden

Bónuszok

#AJÁNDÉK: Keresőoptimalizálás

A honlap nem elég ha jól néz ki, megis kell mutatni a közönségnek. Ennek egyik lehetősége a keresőoptimalizálás. Egy alapszíntű SEO beállítást fogunk megcsinálni a weboldaladon. Ennek az értéke 50.000 Ft

#AJÁNDÉK: analatikai eszközök integrálása

Az elkészült weboldalnak fontos eleme lesz a későbbieknek az analitika. Mi ingyen összekötjük a weboldalad a Google Analytics-el, Facebook Pixel-el és a Hotjarral. Ennek a piaci értéke szintén több tízezer forint.

AJÁNDÉK: 3 hónap karbantartás

A weboldal elkészültét követő 3 hónapban teljeskörű karbantartást végzünk az oldalon. Ennek a piaci értéke 30.000-50.000 Ft, amelyet most ingyen megkaphatsz.

Kérj ajánlatot!

Kérj árajánlatot, beszéljük meg a részleteket és dönts később.
Ez nem jár semmilyen elköteleződéssel, ingyenes, és lehetővé teszi, hogy minden lényeges információról értsülj még mielőtt bármit is megrendelnél vagy kifizetnél.

GYIK

A gyakran ismételt kérdések.
Olvasd el őket, ha valamit nem ismersz közölük.

A tárhely és a domain benne van az árban?

Nincs. A domaint és a tárhelyszolgáltatást ezen felül kell megvásárolnod. Ne ijedj meg, ezek nem nagy összegek! Kiválasztásukban pedig teljeskörű segítséget nyújtunk.

Mi az a domain?

Az internet úgy működik, hogy minden eszköz, például a készülék is amiről ezt most olvasod, egy egyedi azonosítóval rendelkezik. Ezt IP címnek nevezzük. Így néz ki egy IP cím: 169.211.15.110 
Itt azonban egy olyan nehézség adódik, hogy az IP címeket nem tudjuk megjegyezni, nehéz emlékezni rájuk. Ezt oldja meg a domain. Ez ugyanis egy szó vagy szóösszetétel amit már meg tudunk jegyezni. Például: google.com
Ez lesz a weboldalad “címe”.

Mi az a tárhelysszolgáltatás és mire jó?

A tárhely vagy pontosabban webtárhely egy szerveren létrehozott, elkerített lemezterület, amelyre fel lesz töltve a weboldalad. A tárhelyszolgáltató webszerverén a weboldal futtatásához minden szükséges kiegészítés működik, így nem szükséges saját szervert fenntartani egy weboldal futtatásához. A tárhely röviden a webes megjelenés legolcsóbb fajtája, mely széles körben elérhető és elterjedt.
A weboldalak kiszolgálásán túl általában az emailezéshez szükséges programok is futnak a tárhelyszerveren, így a tárhely az elektronikus levelezéshez is használható.

Mi az a WordPress?

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer. A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform. A világ összes weboldalának 35,5%-a WordPress alapú és az új weboldalak 70%-a készül WordPress-el. A WP a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten!

Előre vagy utólag kell fizetnem?

50% előleget fogunk Tőled kérni. A fennmaradó  összeget csak akkor kell kifizetned, ha elkészült a weboldad.*

* A domain-t és a tárhelyet előre kell megvenned.

Csak magyar nyelvű weboldalakat készítetek?

NEM. Nagyon szívesen készítünk vagy fordítunk le Neked honlapokat német és/vagy angol nyelvre is.

Hogy tudom szerkeszteni a kész oldalam?

Kész oldalad átadásakor ingyen megtanítjunk neked, hogyan tudod bármikor egyszerűen szerkeszteni/karbantartani az oldalad, valamint az első 3 hónapban teljeskörű támogatást nyújtunk. Ez idő után is vállalunk utólagos szerkesztést, karbantartást és frissítést is, ez azonban már nincsen benne az árban.

Milyen rendszerben készítetek weboldalakat ? Ezek egyedi weboldalak?

Elsősorban CMS keretrendszer segítségével készítünk honlapokat. Ez lehet WordPress, Shopify, ShopRenter stb. Ezek az oldalak mind egyediek és könnyen szerkeszthetőek lesznek, a Te igényed szerint.

Sikerült döntened?

Kérj tőlünk ajánlatot vagy csak beszéljünk a részletekről.